Esittely

FysioEllun takana on Elina Ruotsala, fysioterapeutti ja ratsastusterapeutti

Olen syntynyt Rovaniemellä, täällä ovat juureni. Fysioterapia opinnot veivät minut vuonna 1994 Kemiin, mistä valmistuin vuonna 1998 ja matkani jatkui pääkaupunkiseudulle. Työskentelin yli 15 vuotta pääkaupunkiseudulla ja läntisellä uudellamaalla. Alkuun työntekijänä, vuodesta 2001 alkaen osa-aikaisena yrittäjänä ja vuodesta 2004 lähtien ryhdyin päätoimiseksi yrittäjäksi.

Olen työskennellyt mm. Validia kuntoutuskeskusessa, Töölön sairaalassa, yksityisissä fysikaalisissa hoitolaitoksissa, ikäihmisten kotihoidossa, palvelutalossa sekä henkilökohtaisena avustajana.

Olen täydentänyt perusammattiani ammatillisilla lisäkoulutuksilla koko työurani ajan. Ratsastusterapeutiksi valmistuin kolmen vuoden koulutuksesta 2007.

Etelän vuodet olivat hyvin opettavaisia. Palasin juurilleni Lapin kaamokseen vuonna 2013. Siitä lähtien yritykseni on palvellut Lappilaisia ja tuonut tullessaan myös erilaista osaamista etelästä pohjoiseen. Minulle tärkeitä ja myös työtäni ohjaavia elämänarvoja ovat ihmisarvo, rehellisyys ja aitous.

Fysioterapia kiehtoo minua edelleen 25 työvuoden jälkeen uuden tiedon jano on kova. Ammatinvalinta on ollut merkittävä ja sen ympärille on rakentunut elämäntapa, koska eläimet ovat osa kuntoutustyötäni. Asumme tilalla, minkä yhteydessä on yritykseni toimitilat. Työn vastapainoksi rauhallinen ympäristö luonnon keskellä edistää myös omaa palautumista ja puuha ei täältä lopu. Tämänhetken top lajit itselle ovat SUP lautailu ja laitepilates.

%d bloggaajaa tykkää tästä: