Palvelut

FysioEllusta löytyy 25-vuoden kokemus fysioterapiasta, luontoympäristö, eläinavusteisuus sekä esteettömät tilat.

Kaikkien palveluiden ydin on fysioterapeutin pitkän työkokemuksen ja lisäkoulutusten tuoma ammattitaito. Kuntoutujan kohtaaminen kokonaisvaltaisesti on tärkeä osa terapiaa. Terapiassa pitää voida tuntea olevansa turvassa. Luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen luominen on yksi terapioiden tärkeimpiä asioita. Kun nämä asiat ovat kohdallaan niin silloin ollaan valmiita sinne missä niitä ihmeitä tapahtuu.

HINNASTO TERAPIOIHIN 2022

Fysioterapia 45 min 68 €

Fysioterapia 60 min 76 €

Fysioterapia 75 min 85 €

Fysioterapia 90 min 95 €

Fysioterapian hinta sisältää kaiken terapeutin erikoisosaamisen, KANTA arkistoon tietojen viemisen sekä tarvittavan palautteen jaksossa toteutetusta fysioterapiasta. Kertakäynneistä näet kirjauksen KANNASTA. Kotikäyntilisä 50% terapian hinnasta, max 50 km matka edestakaisin Sinetästä. Etäterapian hinta sama kuin vastaanotolla tapahtuva fysioterapia.

Lausunto/suositus, mikä tehdään fysioterapia käyntien pohjalta erikseen pyydettynä 75€. Koulutusten hinta sovitaan erikseen.

Ratsastusterapiaan, allasterapiaan ja koira-avusteiseen fysioterapiaan otan tällä hetkellä vain maksusitoumus kuntoutujia jaksoille.

Ratsastusterapia arvio 60 min + lausunto 175€

Hinnat ALV 0%, terveydenhuollon arvonlisäveroton palvelu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: