Etä- ja muut palvelut

ETÄTERAPIA FYSIOTERAPIASSA

Käytössäni on tietoturvallinen Nordhealth asiointijärjestelmä, millä pystyn lähettämään kuntoutujille tai huoltajille mm esitietolomakkeita, mittareita, palautteita, tavoitelomakkeita tai ohejita. Nordhealthin kautta toimii Viivi etäterapia ohjelma. Luon sinulle asikasprofiilin Navisecin kautta ja pääset kirjautumaan sinne vahvan tunnistautumisen kautta pankkitunnuksilla, luot oman salasanan ja tämän jälkeen yhteys on käyttövalmis.

Nordhealth viestit ovat tietoturvallisia. Sieltä kautta saat mm linkin etäterapiaan ja muita viestejä tai liitteitä.

Voit ostaa etäterapiaa mistä tahansa kolkasta maailmaa. Autan sinua neurologisen tai paykofyysisen fysioterapian lähestymistapojen avulla. Etäterapia sopii myös sinulle, joka tarvitset terapeuttista harjoittelua säännöllisesti ja haluat säästä kulkemiseen kuluvan ajan. Autan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Luennot ja koulutukset
  • Psykofyysisen fysioterapian viitekehyksen avaaminen Polyvagaalisen teorian kautta, tämä auttaa ymmärtämään ihmisen autonomisen hermoston toimintaa meidän jokaisen arjessa.
  • Vaikeavammaisten arkeen liittyvät koulutukset avustamisesta, päivittäisten toimintojen ohjauksesta tai juuri sinua tai työyhteistöä mietityttävästä teemasta
  • Ratsastusterapiasta
  • Pyörätuolin käyttäjän avustaminen esim taksifirmoille tai asumispalvelu yksilöille, jotka avustavat/kuljettavat pyörätuolin käyttäjiä
  • Sinun tarpeen mukainen aihe, jos minulla on siihen osaamista, kysy rohkeasti!
%d bloggaajaa tykkää tästä: